loloablestuff

Here Comes Honey Boo Boo!

Posted on: 6 septembrie 2012


În primul rând LOL! Poate ştiţi că în US şi UK le-a apucat pe toate mămicile de fetiţe febra înscrierilor lor în concursuri de frumuseţe, beauty pageants cum sunt numite. Începând de cand pot sa stea pe picioare pe cont propriu, aceste fetiţe sunt machiate, accesorizate cu  bronzuri false, extensii de păr si gene false, îmbracate în cele mai roz şi mai sclipicioase rochiţe si costumaşe de baie, chiar puse pe toculeţe de cativa cm ca să defileze în fata unor jurii de dubioasă calitate şi să câştige coroniţe, iar părinţii lor bani! Evident că pregătirea şi înscrierea la oricare din aceste concursuri atinge scoruri de mii de USD. Există chiar şi antrenori pentru a le învăţa cum să defileze şi ce să spună şi evident că serviciile lor nu sunt ieftine (dacă mă întrebaţi pe mine sunt nişte şarlatanii şi nişte bătăi de joc, dar fiecare face ce vrea cu copilul lui).

Ei bine, cum vă puteţi imagina, unele fetiţe sunt mai înzestrate natural decat altele. Din categoria „altele” v-o prezint pe Honey Boo Boo (government name: Alana).

Sursa: The Berry

Honey Boo Boo vine dintr-o familie tipică de rednecks, mai are vreo 3 surori adolescente, una din ele chiar a născut de curând şi la ecografie întreba ce-i ala un abdomen. În fine, nivelul de cultură al acestei familii e undeva la nivelul petrolului în sol. Le place baconul, nu le prea place la şcoală, maică-sa are cu aproximaţie (în minus) 150kg (a dat cântarul eroare când a încercat să se cântărească), dar abia a trecut de 30 de ani (cu trei fiice adolescente, atenţie!) Lui taică-su i se spune Sugar Bear, fetiţa a avut chiar şi un porc ca animal de companie! După cum vedeţi, sunt o familie atât de fascinantă încât postul american TLC le-a oferit propriul lor reality show. Şi nici nu câştigă puţin din el, se zvonea că întreaga familie ar primi 4000$ per episod (x10 episoade), însă Mama June a declarat că primesc mult mai mult de atât, nevrând totuşi să dea o sumă exactă.

Sursa: The Berry

Buuun, motivul pentru care am decis să scriu despre această Honey Boo Boo e că mă fascinează! Să nu întelegeţi greşit, nu e ca şi cum mi se pare că au o familie demnă de admirat, care produce nişte membri responsabili ai societăţii. Nu, este genul ăla de fascinaţie care te face să te uiţi şi la Prodanca şi Reghe: iţi vine să le faci cele mai urâte lucruri pe care ar putea mâinile tale să le facă feţelor lor, dar în acelaşi timp parcă creierul sau conştiinţa te obligă să te uiţi ca să vezi cât s-a mai degradat societatea de ultima dată când ai verificat. Nici eu nu sunt de vreo viţă regală, sunt doar o mediocră, realizez asta, dar în acelaşi timp realizez şi că redneck-şii (ca să mă exprim frumos) de America, de România, de unde vreţi voi sunt atât de plini de încredere în ei şi au atât de mult tupeu încât ei vor fi cei care calcă pe mediocrii ca mine, care au macar un elemental simţ al ruşinii şi conştiinţei. Acelaşi lucru se întmplă şi cu ţiganii care găsesc mereu o cale să aibă intâietate faţă de români. Şi e trist. Fetiţa asta pentru care cel mai important lucru e să aibă bacon pe masă nu e nici frumoasă, nici slabă, nici deşteaptă şi totuşi reuseşte să câştige concursuri în faţa altor fetiţe care au urmat tot felul de lecţii de etichetă sau de elocuţie şi cărora probabil prima nereuşită le decimează toată încrederea în ele şi le va umbri întreaga copilarie. Eu credeam că doar un anumit tip de mamă e atât de obsedată cu concursurile de frumuseţe (ştiti voi, mamele alea dependente de chirurgie estetică, cu extensii blonde şi toculeţe roz), dar aparent nu de acolo vine dorinţa de afirmare, de recunoaştere a frumuseţii. Mna, în mintea mea, redneck-şii îşi văd de lumea lor mică şi supravieţuiesc de pe o zi pe alta, însa când faci parte dintr-o familie mare,  te vezi cu puţin mai răsărit decât vecinii şi răsfaţul e mare, presupun că îţi vezi opţiunile ca fiind nelimitate. Nu degeaba sunt americanii de părere că puţină încredere în sine (tupeu, mai pe româneşte) înlocuieşte multe alte calităţi şi talente native. În fine! Mi-am spus şi of-ul, de mâine o să am mai multă încredere în mine!

Sursa: The Berry

Puteţi vedea şi afla mai multe despre Honey Boo Boo&co aici, aici şi aici.

Reclame

Alatura-te discutiei...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 662 de urmăritori

Follow Me on Pinterest
Instagram

A fost o eroare la preluarea imaginilor din Instagram. Va fi făcută o reîncercare în câteva minute.

Follow me on BlogLovin

Follow on Bloglovin

Postările mele de la începuturi până în prezent…

Contact Me

7797911894 e9a577ef4e m

Sigma Make-Up Brushes

Sigma Eyeshadow Bases

Free Shipping and 10% Discount on Beauty Products, Accessories and Clothing!

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: