loloablestuff

Review Elmiplant Lapte de Corp Nutritiv-Reparator

Posted on: 20 mai 2013


Ca să vedeţi cât de obsedată sunt, ştiam că Elmiplant îşî re-brănduieşte majoritatea produselor şi observasem că Laptele de Corp Nutritiv-Reparator a cam dispărut de pe rafturi urmând să fie introdusă varianta nouă, aşa că am păstrat vechiul ambalaj pentru comparaţie.Vă prezint, aşadar, un review comparativ între Elmiplant Lapte de Corp Nutritiv Reparator cu Lapte de Bumbac şi Proteine din Orez şi Elmiplant Body Nutrients Lapte de Corp Nutritiv-Reparator cu Bumbac & Extracte de Orez şi complexul Nutri Moist 48H.

În primul rând, aşa cum a observat şi Simona la review-ul cremei de faţă, Elmiplant este cam prima firmă românească ce brevetează complexe precum Nutri Moist 48 H sau Actiwhite (de fapt, brevetează diferite concentraţii de ingrediente), la care spun „Bravo lor!” Adică, dacă tot dăm banii pe brand, nu pe produs în sine, am putea la fel de bine să băgăm banii aceia în ceva (măcar parţial) românesc.

Ambalajul. Cel vechi este mai „scund”, predomină tonurile de roz şi are o imagine frumos prelucrată a unor flori de bumbac cu câteva spicuri de ceva cereale (presupun că de orez este vorba). Cel nou este mai înalt, mai suplu, florile de bumbac parcă pictate s-au transformat într-o singură floare de bumbac ce pare puţin desenată. Apare logo-ul complexului Nutri-Moist şi devine mai pregnantă culoarea verde. Personal, prefer ambalajul vechi, cel nou fiind prea comercial şi prea contrastant din punct de vedere al culorilor folosite (alb, verde).

Old and new elmiplant nou vechi ambalaj lapte nutritiv reparator pentru corp lapte de bumbac orez comparatie reviewOld and new elmiplant nou vechi ambalaj lapte nutritiv reparator pentru corp lapte de bumbac orez comparatie review

Cantitatea. Ambele ambajale oferă 250ml de produs.

Parfumul. Este foaarte puţin diferit. La produsul nou este mai puţin dulce decât mi-l aduceam aminte, dar seamănă foarte bine, oricum. E cam singurul lucru care a rămas oarecum neschimbat.

Ingredientele. Dacă la parfum, cele două versiuni ale aceluiaşi produs puteau fi confundate între ele, în ceea ce priveşte ingredientele, situaţia se schimbă.

Elmiplan lapte nutritiv reparator nou vechi ingrediente comparatie

Aş zice că ingredientele din varianta nouă a laptelui de corp sunt mai „curate”, în sensul că apar mai multe extracte naturale, însă parfumul pare în concentraţie mai mare şi, de asemenea, a dispărut „proteina din orez” (de altfel, varianta nouă nu se mai laudă cu proteine din orez, ci simplu cu extract de orez). Ambele variante au şi ingrediente cu potenţial iritant, oricum.

Textura. Laptele de corp nutritiv-reparator în formula nouă are o textură mai fluidă decât îmi aduc eu aminte că avea cel vechi. În acelaşi timp, noua formulă se absoarbe mult mai repede şi nu lasă peliculă grasă.

Decizia finală. Îmi pare rău să recunosc că îmi place mai mult vechea formulă. Aceea făcea minuni inclusiv cu călcâiele mele obosite. Îmi pare rău să recunosc pentru simplul fapt că vechea formulă nu se mai fabrică. Aş fi cumpărat-o şi recumpărat-o, dar parcă toate lucrurile bune trebuie să dispară.

Aţi folosit Laptele de Corp Nutritiv-Reparator în trecut? Aveţi de gând să-l (re)cumpăraţi în noua formulă?

signature LoloableStuff Blog

Reclame

4 răspunsuri to "Review Elmiplant Lapte de Corp Nutritiv-Reparator"

Nu stiu de ce, dar in majoritatea cazurilor, nu agreez „variantele noi”, imbunatatite… Cam in 80% din cazuri formula veche era mai buna decat cea „noua”. Cu parere de rau renunt la produs si incep sa caut o alta varianta la un alt brand.

Apreciază

E in continuare un produs bun, doar ca formula veche era si mai buna. Nici eu nu stiu daca o sa mai cumpar acest produs.

Apreciază

Eu nu mi-as pune baza in „brevete” – pentru ca orice companie poate lua orice combinatie „clasica” de ingrediente, in procentele pe care le prefera, si sa le breveteze sub orice nume. Si Nivea avea un „Hidra IQ”, care e o combinatie banala de umectanti, din ce ma uit pe etichete 🙂

Eu nu le-am incercat (si nici nu cred ca o sa le incerc decat, poate, sub forma de mostre), am si asa zeci de testere prin casa :)). Dar formula suna bine, si pentru corp as suporta-o asa, parfumata :)))

spor la cremuit!!!

Apreciază

Poate ca au mai curatat din ingrediente si ca noua varianta este mai light, dar numai cand vad alcool simt ca ma manaca pielea de cat de uscata ar fi daca as aplica asa ceva.

Apreciază

Alatura-te discutiei...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 662 de urmăritori

Follow Me on Pinterest
Instagram

A fost o eroare la preluarea imaginilor din Instagram. Va fi făcută o reîncercare în câteva minute.

Follow me on BlogLovin

Follow on Bloglovin

Postările mele de la începuturi până în prezent…

Contact Me

7797911894 e9a577ef4e m

Sigma Make-Up Brushes

Sigma Eyeshadow Bases

Free Shipping and 10% Discount on Beauty Products, Accessories and Clothing!

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: