loloablestuff

How to.. Internet Shopping [RO Only]

Posted on: 12 Octombrie 2013


Bun, o să scriu această postare în limba română, ca o continuare la această postare despre cumpărăturile pe SammyDress, deşi în mod normal ar fi trebuit să o preceadă, probabil. Motivaţia de a scrie aceste rânduri a venit de la faptul că m-am săturat să răspund la mailuri pe acelaşi subiect (care nu prea are tangenţă cu motivul central al acestui blog) şi în nici un caz nu vreau să îmi ofer numărul de telefon pentru consultaţii private, aşa cum mi-a fost sugerat..

Aşadar, să o luăm pe rând!

  1. Simulările de comenzi sunt cele mai bune prietene ale voastre! Vreţi să aflaţi cât vă costă transportul la o bluză, la o pereche de adidaşi, la un palton luate individual sau comandate împreună? Vreţi să ştiţi dacă se merită să plătiţi transport cât pentru încă o pereche de pantofi? Adăugaţi-le în coş! Nu e nevoie să finalizaţi comanda, dacă nu vă aranjează calculele, dar măcar vă informaţi!
  2. Shipping in 24 hours NU înseamnă că vă ajunge comanda în 24 ore! Shipping in 24 hours înseamnă că produsul pe care vi-l doriţi se află pe stoc în depozitul site-ului respectiv (SammyDress, MartOfChina, Romwe, WholesaleDress, etc) şi nu este nevoie să facă comandă pentru el din depozitul distribuitorului lor. Aşadar, într-o situaţie ideală, vi se poate expedia comanda la poştă în 24 de ore, urmând ca de acolo să fie preluată de oficiile poştale şi să intre în vigoare intervalul de timp pe care îl afişează ei pe site (spre exemplu, pentru Flat Shipping, aproximativ 25 de zile lucrătoare, adică mai mult sau mai puţin o lună).
  3. Flat Shipping e cea mai ieftină opţiune de transport!
  4. Pe internet, plata se face în avans! Nu există opţiunea de plată ramburs pentru comenzile din afara României. Fie că alegeţi să plătiţi cu cardul de credit/debit, fie prin PayPal (contul de PayPal trebuie oricum să fie legat de un card de credit/debit), fie prin virament bancar, prin WesternUnion, etc, plata se face în avans.
  5. Dacă plătiţi cu card Visa, MasterCard, Maestro, etc sau prin PayPal, banii vi se extrag direct din cont şi sunt converiţi automat din valuta proprie contului vostru în valuta acceptată de site! Spre exemplu, la o comandă de 40$, vi se va lua din cont, echivalentul în lei a acestei sume. Cursul valutar va fi cel mai probabil mai mare decât dacă aţi fi schimbat în dolari la o casă de schimb.
  6. Coletele ajung la Poşta Vamală DEOCAMDATĂ! Coletele din afara Uniunii Europene şi care nu sunt vămuite pe undeva prin UE, vor ajunge la Oficiul Poştal Vamal de care aparţineţi. Am înţeles că în curând şi acestea vor veni la oficiul poştal de cartier, dar nu ştiu sigur de când va intra în vigoare schimbarea aceasta.
  7. Taxele extra depind de oficiul poştal vamal de care aparţineţi! Cei de la SammyDress au marcat până acum coletele mele ca şi „gift”, însă nu am avut niciodată comenzi de o valoare mare. Dacă valoarea reală a comenzii e înscrisă pe colet şi se şi întâmplă să fie o sumă maricică, e posibil ca vameşul de la Oficiul Poştal să vă ceară o taxă.

So, here you have it, folks! Sper să vă fie de ajutor această postare!

signature LoloableStuff Blog

Anunțuri

Alatura-te discutiei...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Alătură-te altor 662 de urmăritori

Follow Me on Pinterest
Instagram

A fost o eroare la preluarea imaginilor din Instagram. Va fi făcută o reîncercare în câteva minute.

Follow me on BlogLovin

Follow on Bloglovin

Postările mele de la începuturi până în prezent…

Contact Me

7797911894 e9a577ef4e m

Sigma Make-Up Brushes

Sigma Eyeshadow Bases

Free Shipping and 10% Discount on Beauty Products, Accessories and Clothing!

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: